Meer dan 40 jaar geleden richtte Hendrik Moreels de gelijknamige éénmanszaak op. Dit bedrijf startte met algemene dakbedekkingen en groeide door de jaren heen uit tot een KMO gespecialiseerd in restauraties van gebouwen, monumenten en torens.

Naarmate de jaren voorbijgingen en het bedrijf een steeds hogere reputatie genoot, werden de rangen versterkt door de kinderen van Hendrik. Hilde studeerde 5 jaar aan de kunstacademie van Anderlecht, gepassioneerd door de mogelijkheden. Hierdoor kon deze activiteit ook binnen ons bedrijf gebracht worden. Ludwig specialiseerde zich daarbij in de flexibiliteit en verscheidenheid van natuurleien en torenwerken. Dit zorgde voor de ultieme samenwerking en de volledigheid om volledige gebouwen onder handen te kunnen nemen.

Voortbouwend op deze ervaringen en expertise werd de bvba Hendrik Moreels  in 2000 omgevormd tot het huidige Moreels NV. Hierdoor kwamen Ludwig en Hilde aan het hoofd te staan van de zaak en al meer dan 13 jaar runnen zij succesvol het gespecialiseerde bedrijf. Moreels NV is ook in het bezit van de officiële erkenningen die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van openbare werken.

Met zijn enorme hoeveelheid ervaring in dak- en torenwerken werd  Ludwig benaderd om de nieuwe mentor te worden van de jonge dakdekkers van België. Dit betekende dat hij als enige van België de jonge dakdekkers mocht opleiden voor het wereldkampioenschap dakdekken. Na jarenlang tot de top 5 te behoren van de wereld, behaalde hij met de Belgische delegatie de gouden medaille in 2004. Dit kampioenschap bracht Ludwig van Zuid-Afrika, over Hongarije, Nederland, Ierland tot zelfs in Rusland. Hier legde hij internationale contacten en zette België op de wereldkaart.

Naast de jarenlange ervaring in staatswerken en restauraties van als monument geklasseerde gebouwen, zorgen wij ook voor een complete restauratie van privéwoningen. Ook nieuwbouw daken behoren tot ons portfolio. Lies hier meer over op onze activiteitenpagina.

(c) Moreels NV 2013 - All rights reserved - Sitemap

webdesign by conversal