Kasteel Zwijnaarde - Country Club

Kasteel Zwijnaarde - Country Club

Decoratieve Bedekking Leien

Decoratieve Bedekking Leien

Kerk Oostwinkel

Kerk Oostwinkel

Kasteel Antoing

Kasteel Antoing

Privéwoning - Oud-Heverlee

Privéwoning - Oud-Heverlee

Koper- en Zinkwerken - Zwijnaarde

Koper- en Zinkwerken - Zwijnaarde

  • Kasteel Zwijnaarde - Country Club

  • Decoratieve Bedekking Leien

  • Kerk Oostwinkel

  • Kasteel Antoing

  • Privéwoning - Oud-Heverlee

  • Koper- en Zinkwerken - Zwijnaarde

Algemene Restauraties

Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het restaureren van klassieke gebouwen. Met grote kerken, staatsgebouwen, scholen en stadshuizen op ons palmares, hebben wij een uitstekende reputatie binnen België. Naast het vernieuwen van daken, restaureren wij ook gevels en complete gebouwen. Lees snel hieronder verder!

Nieuwbouw

Ook in nieuwbouw daken zijn we zeer sterk. Eens het houten geraamte geplaatst is zorgen wij voor een compleet nieuwe dakbedekking met onder meer een specialisatie in natuurleien, tegelpannen en gebakken aarde pannen.

Isolatiewerken

Door onze vernieuwing en flexibiliteit doen wij ook verschillende isolatiewerken. Plaatsen van isolatieplaten aan de binnenkant van het dak, plaatsen van isolatiepanelen aan de buitenkant van het dak, plaatsen van isolerende wol (zowel glas- als rotswol),isoleren van gevels  met kwaliteitsvolle producten. Wij zorgen hierbij steeds voor een ontegensprekelijke kwaliteit, en zorgen voor een goed geïsoleerd gebouw. Ook het plaatsen van een dampscherm aan de binnenkant van de geïsoleerde ruimte behoort tot  één van onze kwaliteiten. Hierbij zorgen wij voor een volledige luchtdichte afsluiting zodat er geen energie verloren gaat. Onze klanten zijn steeds zeer tevreden en ondervinden onmiddellijk een daling op hun energiefactuur. Wij werken steeds volgens de Europese en Belgische normen, waardoor u zichzelf geen zorgen hoeft te maken over constant wijzigende wetgevingen. Door onze erkenning als officiële aannemer hebt u ook recht op een premie bij het plaatsen van dak- of gevelisolatie. Al uw kopzorgen verdwijnen!

Gevelbekleding

Naast het bedekken van daken, maken wij ook uw gevel waterdicht. Dit kan variëren van het bezetten met natuurleien, kunstleien, koper of zink. Indien u het uitzicht van uw huidige gevel wenst te behouden kunnen wij ook uw gevel waterdicht maken door de gevel te bezetten met een siliconenpreparaat. Omdat wij steeds werken met kwaliteitsvolle producten worden deze preparaten speciaal voor uw gevel berekend en geproduceerd.

Torenwerken

Al meer dan 40 jaar zijn we over de hele wereld gekend voor ons werk aan torens en dakkappellen. Onze referenties spreken hierbij dan ook voor zich. Het Belfort van Aalst, het Kasteel van Vinderhoute, het Kasteel van Antoing. Daarnaast zijn er particulieren van over heel België die naar ons toekomen om hun toren door ons te laten restaureren. Bekijk de foto's op onze fotopagina!

Koper- en zinkwerken

Gedurende onze volledige carrière werken wij reeds met de beste kwaliteit zink en koper. Wij werken uw schoorsteen, platdak, hellend dak volledig uit met deze prachtige materialen. Deze materialen vragen weinig tot geen onderhoud en zorgen voor een zeer lange levensduur van uw dakbedekking. Naast dakbedekking maken wij ook uw bak- en hanggoten in koper of zink. Volledig op maat en volgens de Europese norm.

Hellende daken

Bij ons kan u terecht voor verschillende dakbedekkingen. Natuurleien, kunstleien, tegelpannen, zink, koper, enz.. Ook bij het plaatsen van dakramen werken wij enkel met topproducten. Deze dakramen kunnen zowel verdoken als uitspringend geplaatst worden.

Platte daken

Ook voor uw platdak kan u bij ons terecht. Zowel voor metaalbedekking als bitumineuze bedekkingen kan u bij ons terecht. Wij werken steeds met de beste producten om uw dak een zo lang mogelijke levensduur te geven.

(c) Moreels NV 2013 - All rights reserved - Sitemap

webdesign by conversal